Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Tıp Fakültesi Mezunlarını Uğurladı

03.06.2016
Üniversitemiz Tıp Fakültesi, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezunlarını görkemli bir törenle uğurladı. Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda 2 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşen törende öğrenciler gururla hüznü bir arada yaşadı.

Törene, Rektörümüz Prof.Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serpil Demirağ, Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç.Dr. Ali Yılmaz, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Yrd. Doç.Dr. Özlem Erel, Yrd. Doç.Dr. Bekir Dağ, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tıp Fakültesi okul birincisi Dr. Musa Dönmez, yaptığı konuşmasında, Tıp Fakültesinde okumanın zorluklarına değinirken, Adnan Menderes Üniversitesi’nden mezun olmanın mutluluğu yaşadığını belirterek hocalarına ve ailesine teşekkür etti.

Gençlere iyi bir üniversiteden eğitim aldıklarını ve mesleklerini severek yapmalarını belirten Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serpil Demirağ mezun öğrencileri kutlayarak, bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Rektörümüz Prof.Dr. Cavit Bircan, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada öğrencilere, “Doktorluk en sevilen ve en prestijli bir meslektir. Yaptığınız meslek insana dokunuyor ve inancıma göre iyi insan olarak mesleğinizi yaparsanız cennetin kapıları sizlere açılır. Hastalara iyi davranın, çünkü hastalar hassastır, onlara iyi bakınki Allah da size iyi baksın. Allah yolunuzu, bahtınızı açık etsin.” dedi.

Konuşmaların ardından Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Serpil Demirağ, dönem mezunlarına yeminlerini okutarak dönem birincisi Dr. Musa Dönmez ile yaş kütüğüne plaket çakıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın okul birincisi Dr. Musa Dönmez ve dereceye giren öğrencilere, plaket ve başarı belgesi vermesiyle devam eden tören, mezun olan öğrencilerin belgelerini alması ve yemini etmeleri ile son buldu

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN