Üniversitemiz Tarafından Aydın Çocuk Evleri’nde Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi

06.12.2023
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Emine Didem Evci Kiraz ve Arş. Gör. Dr. Çağrı Altaş ile Ada Grup – Ecosys Çevre ’den Çevre Mühendisi Dr. Aysun Akgün tarafından Aydın Çocuk Evleri personeline hizmet içi eğitim verildi.

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen hizmet içi eğitim kapsamında; çevre sağlığı, iklim değişikliği ve bunların insan ve toplum sağlığı üzerine etkileri ile geri dönüşüm, sıfır atık ve çocuk evlerinde alınması gereken önlemler, dikkat edilmesi gereken noktalar ve güncel gelişmeler ele alındı.

Aydın Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Mahmut Demirel, Müdür yardımcıları Hanifi Turan ve Mehmet Selim Tutar’ın organizasyonuyla gerçekleşen eğitime; Aydın ve Nazilli’de çalışmakta olan bakım personelleri, meslek elemanları ve kuruluş idaresinden toplam 82 kişi katılım gösterdi. Eğitim soru-cevap bölümünün ardından teşekkür plaketlerinin dağıtımı ile sona erdi.