Üniversitemiz Spor Salonu Koç Fest Müsabakalarıyla Açıldı

19.04.2018
Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Spor Salonunun açılışı, gerçekleştirilen tadilatların ardından 17 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirildi.

15. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunlarına da ev sahipliği yapan Spor Salonu’muzun açılışına; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Halil Kırnak,  BESYO Müdürü Prof. Dr. Kürşad Karacabey, Üniversite Sporları Federasyon Temsilcisi Yalçın Gürpınar, Basketbol Federasyonu Temsilcisi İsmail Atlayan ve Aydın Basketbol İl Temsilcisi Ömer Görür katıldı.

Koç Spor Festivalinin ilk gününde Üniversitemiz ile Ege Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı arasında oynanan müsabakayı izleyen Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan,  festivale katılan tüm sporculara başarılar dileyerek “Tüm maçların Fair Play çerçevesinde gerçekleşmesini temenni ediyoruz.” dedi.

Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor festivali Koçfest’e ev sahipliği yapan Adnan Menderes Üniversitesine teşekkürlerini sunan Üniversite Sporları Federasyon Temsilcisi Yalçın Gürpınar “Koç Fest Üniversite Oyunları kapsamında düzenlenen grup müsabakalarında 4 bayan, 10 erkek basketbol takımı, 5 gün boyunca mücadele edecek.  Birinci olan takımlar süper lige yükselme maçlarına katılacak.” dedi.