Üniversitemiz Söke Meslek Yüksekokulu ve Davutlar Meslek Yüksekokulu Öğrencilerine Ödül

19.01.2016
Üniversitemiz Söke Meslek Yüksekokulu ve Davutlar Meslek Yüksekokulu öğrencileri öğrencileri 13-15 Ocak 2016 tarihleri arasında Antalya Anfaş Otel Ekipmanları Fuarı’nda 8.’si düzenlenen Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması’ndan ödülle döndü.

Öğretim Görevlisi Emrah Köksal SEZGİN gözetiminde hazırlanan Söke Meslek Yüksekokulu  Aşçılık Programı öğrencilerimiz Ferhat AKSIN, Batuhan ERİTEN ve Onur HEKİMOĞLU 8. Uluslararası Altın Kep Aşçılar Yarışması'nın üniversiteler etabında 50 takım arasından altın  madalyayı 4. kez kazanarak birinci oldu.

Altın Kep Yarışması’nın en prestijli etabı olan Yılın Altın Şefi  kategorisinde Davutlar Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Şef Ozan GÜNGÖR’ün gözetiminde yarışan İkram Hizmetleri Programı  öğrencilerimiz, 18 profesyonel mutfak ekibiyle karşı karşıya geldi. Yarışmada öğrencilerimizden Berkay DEMİRKAFA, İbrahim S. AKINCI ve Memiş GÖZGEÇ’in hazırlayıp sunduğu yiyecekler profesyonel jüri üyelerinin büyük beğenisini toplayarak gümüş madalya kazanarak ikincillik  ödülüne layık bulundu.