Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi Mezunlarını Verdi

10.05.2018
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 9 Mayıs 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.

Törene, Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç, dekan yardımcıları, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende açılış konuşmasını yapan Söke işletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç öğrencilere seslenerek “Eğitim hayatınızın önemli bir basamağını bugün tamamlıyorsunuz. 4 yıl boyunca derslerinize verdiğiniz emek için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hayat uzun bir yol, sevdiğiniz mutlu olduğunuz işlerde çalışın. Mezuniyetiniz hayırlı olsun.” diyerek öğrencilere hayatlarında başarılar diledi.

Söke İşletme Fakültesi birincisi Elif Can’a ödülünü Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç’in elinden aldı. Fakülte ikincisi Nesibe Çobanoğlu’na ödülünü Fakülte Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Adem Karataş, Fakülte üçüncüsü Kadriye Akti’ye ödülünü Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Keseli verdi.

Dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile tören sona erdi.