Üniversitemiz Resim ve Fotoğraf Sergisine Ev sahipliği Yaptı

24.05.2016
Üniversitemiz Aydın Menderes Derslikleri’nde Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nin düzenlediği resim ve fotoğraf sergisi açılışı, 23 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşti.

Sergiye, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Adnan Menderes Anadolu Lisesi Müdürü Vahap Hatipoğlu, öğretmenler, öğrenciler, Okul Aile Birliği Başkanı Zehra Temel ve veliler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Okul Müdürü ve Resim Öğretmenleri Necla Aydil ve Sami Çetindoğan yağlı boya, karakalem ve fotoğraflardan oluşan serginin açılışını yaparken, Adnan Menderes Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi’nin sergilediği zeybek oyunları göz doldurdu.

Öte yandan Yaratıcı Çocuklar Derneği tarafından düzenlenen Dünya Hayvan Hakları konulu karikatür yarışmasında mansiyon ödülü ve sergilenmeye değer eser ödülünü alan öğrencilere Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve Adnan Menderes Anadolu Lisesi Müdürü Vahap Hatipoğlu tarafından plaket ve başarı belgesi verildi.

Etkinliğin devamında Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan sergi alanını gezerek incelemelerde bulundu.