Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir Öğrenci Yemekhanesini Ziyaret Etti

10.10.2022
Yeni eğitim-öğretim yılında yüz yüze derslerin başlaması ile birlikte kampüste öğrencilerle sık sık bir araya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, yemekhane ve kantinlerde yemek yiyen öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilerin talep ve isteklerini dinleyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrenci odaklı yaklaşımla öğrenci memnuniyetini sürekli yüksek tutmaya çalıştıklarını belirtti. Öğrenciler ise Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Aldemir’e üniversitenin imkânlarından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitemiz kampüsünde yer alan "Kampüse Hoş geldin" standını da ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Üniversiteye yeni başlayan öğrencilerin faaliyetleriyle ilgili bilgi alan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.