Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Vali Hüseyin Aksoy’u Makamında Ağırladı

23.03.2023
Aydın Valisi Vali Hüseyin Aksoy, 22 Mart 2023 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e makamında iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversite- Şehir iş birliğini önemsediklerini vurgulayarak bu anlamda adımlar atılacağını belirtti.

Yeni dönemde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’e başarı temennilerinde bulunarak, gerçekleştirilecek bilimsel çalışmaların destekleyicisi olacaklarını vurgulayan Vali Hüseyin Aksoy, “Aydın iline sosyal ve ekonomik açıdan önemli katkılar sağlayan Üniversitemizle, ilimizin gelişimi için iş birliği içinde çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaret, iş birliği çalışmalarının görüşülmesi ve iyi dileklerin aktarılması ile sona erdi.