Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversite- Sanayi İş Birliği Kapsamında Ziyaretlerine Devam Ediyor

26.01.2024
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, 26 Ocak 2024 tarihinde Günaydınlar Organik Tarım Gıda İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şti.’yi ziyaret etti.

Günaydınlar Organik Tarım Gıda İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Günaydın ve Genel Müdür Okan Günaydın’ın yer aldığı ziyarette; organik incir işleme tesisini gezen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Günaydın'dan tesis ve işleyişleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaret, Günaydınlar Organik Tarım ve Üniversitemiz arasında yapılan/yapılacak olan ortak çalışmalar ve ARGE çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulunulmasının ardından sona erdi.