Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na Katıldı

23.01.2024
Aydın İl Koordinasyon Kurulunun 2024 yılı I. Dönem Toplantısı, 23 Ocak 2024 tarihinde Aydın Valisi Yakup Canbolat başkanlığında, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Toplantı Salonu'nda düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in katıldığı toplantıya; kaymakamlar, ilçe belediye başkanları, daire müdürleri ve meslek kuruluşu temsilcileri katıldı.

2023 yılında yapılan projelere değinen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 2024 yılında Üniversitemizde yapılacak ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Üniversitemizin devam eden 3 projesi olduğuna değinen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, bu projeler içinde yer alan 3 etaptan oluşan Diş Hekimliği Fakültesi ile bu sene içinde tamamlanması planlanan Merkez Araştırma Laboratuvarı ve ADÜ Kampüs Altyapısı Duvarı hakkında bilgi vererek; ADÜ Kampüs Altyapısı Duvarı ile birlikte Üniversitenin Sağlık Kampüsü ve Eğitim Kampüsü olarak ikiye ayrılacağını belirtti.

Yatırımların gerçekleşmesi konusunda çalışma gösteren tüm kurumlara teşekkür eden Vali Canbolat, hedefe ulaşmak için birlik ve beraberlik içinde çalışılacağına dikkat çekerek, Aydın’ın gelişmesi ve kalkınmasında çaba gösteren ve bu amaçla  çalışan tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür etti. 

2023 yılı içerisinde gerçekleştirilen yatırımların değerlendirildiği toplantı, kurum temsilcilerinin yatırımlarda gelinen son noktaya ilişkin sunumlarının ardından sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN