Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, AYTO’da ADÜ Teknokent Hakkında İstişarelerde Bulundu

12.07.2023
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, 11 Temmuz 2023 tarihinde Aydın Ticaret Odası (AYTO) toplantı salonunda Adnan Menderes Teknoloji Geliştirme AŞ ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in yanı sıra Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç, ADÜ Teknokent Müdürü Doç. Dr. Mustafa Akkaya ile TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, Aydın Sanayi Odası Başkanı Gökhan Maraş, AYTO Meclis Başkanı Coşkun Cerit, AYTO Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Prof. Dr. Atakan Hatipoğlu katıldı.

Toplantıda gerçekleştirilen sunumda, ADÜ Teknokent’te yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili bilgilendirmeler yapılarak Aydın’da yapılacak iş birlikleri konusunda görüşmeler sağlandı.