Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, Veteriner Fakültesini Ziyaret Etti

02.08.2024
Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, 1 Ağustos 2024 tarihinde Veteriner Fakültesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan’a, Veteriner Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Cavit Kum, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Göksel Erbaş, Veteriner Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Sorumlu Yöneticisi Dr. Öğr. Üyesi Bilgener Tuna, Veteriner Fakültesi Akreditasyon Komisyon Başkanı Prof. Dr. Selim Sekkin, akademik ve idari personel eşlik etti.

Ziyarette, yapılan ve yapılması planlanan faaliyetler, fakülte binası ve hastane binası ile ilgili yapılan düzenlemeler ve akreditasyon sürecine yönelik bilgilendirmeler yapılarak fakültede gerçekleştirilen eğitim-öğretim süreci ve devam projeler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.