Üniversitemiz PDRM Çevrimiçi Psikolojik Destek Portalı Hizmete Başladı

27.04.2023
Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRM) Çevrimiçi Psikolojik Destek Portalı ADÜZEM VE ADÜ PDRM iş birliğiyle geliştirildi.

Pandemi döneminde hazırlıklarına başlanan bu portal aracılığıyla daha çok öğrenciye psikolojik destek sunmak amaçlanıyor. Portal, Üniversitemiz merkez kampüsü dışındaki fakülte ve yüksekokullarımızda öğrenim gören öğrencilerimiz için PDRM hizmetlerini daha ulaşılır hale getiriyor. Bu amaçla oluşturulan çevrimiçi portal hizmeti ile öğrencilerimizin yanında olmak hedefleniyor.

Çevrimiçi portala giriş yapılarak randevu alınabilir

PDRM Uzmanları arasından ihtiyacınıza en uygun olana karar vererek, uzmanın takviminde seans tarihi ve saati seçilip seans zamanı sisteme giriş yapılarak görüşme sağlanabilir.

Portal linki TIKLAYINIZ

Portal Kullanım Videosu TIKLAYINIZ