Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler’i Son Yolculuğuna Uğurladık

28.07.2016
Elim bir olay sonrasında kaybettiğimiz Kuyucak MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler, 27 Temmuz 2016 tarihinde Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Çok yüksek katılımla gerçekleşen törene Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Törün Özer ve Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı, Yrd. Doç. Dr. Kömürcüler’in mesai arkadaşları, sevenleri ve öğrenciler ve çok sayıda personel katıldı.

Adnan Menderes Camii İmam Hatibi Muhammed Aydın’ın Kuran’ı Kerim tilavetinin ardından başlayan törende konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, yaşadıkları acının tarifsiz olduğunu söyledi. Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler’in çok sevilen bir akademisyen olduğunu ifade eden Prof. Dr. Bircan, “Biz Adnan Menderes Üniversitesi olarak ondan razıyız, Allah da ondan razı olsun. Kendisi hem bir akademisyen, hem bir yönetici olarak kurumumuza çok büyük hizmetlerde bulunmuştur. Allah mekânını cennet, eylesin. Ailesinin her zaman yanındayız.” dedi.

Mesai arkadaşı ve Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Etem Karakaya, Kömürcüler’in vefatının çok büyük bir üzüntü yarattığını ifade ederek; “O iyi bir babaydı, iyi bir akademisyendi. Dürüst, çalışkan ve dirayetli bir çalışma arkadaşımızdı. Biz buna şahitlik ediyoruz, herkes de şahitlik etsin. Öğrencilerine, sevenlerine ve mesai arkadaşlarına sabırlar diliyoruz. Yattığı yer nur olsun.” dedi. 

Tören, Adnan Menderes Camii İmam Hatibi Muhammed Aydın’ın okuduğu dua ile son bulurken, Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler Koçarlı İlçesine bağlı Bıyıklı Camiinde kılınan İkindi Namazına müteakip Bıyıklı Mezarlığına defnedildi.

Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına, mesai arkadaşlarına ve öğrencilerine sabır diliyoruz.

                                                                         YRD. DOÇ. DR. EMİN KÖMÜRCÜLERİN ÖZGEÇMİŞİ

          Nazilli İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi, Maliye Bölümü, Bütçe ve Mali Planlama Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler, 4 Mayıs 1983 tarihinde    Aydın’ın Koçarlı İlçesi’nde dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimini Aydın’da tamamladı.   

          Akademik hayatına 2001-2005 yılları arasına lisans eğitimi için gittiği Manisa Celal Bayar Üniversitesinde başladı. 2005 yılında lisans  eğitiminden mezun olan      Kömürcüler, Aynı yıl CBÜ’de Yüksek Lisans eğitimine başlarken CBÜ’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya başladı.

          2008 yılında Uzmanlığını alana kadar CBÜ’de akademik hayatını sürdüren Kömürcüler, 2008 yılında Üniversitemiz Kuyucak Meslek  Yüksekokulu’na “Öğretim Görevlisi”    olarak atandı. 3 Ağustos 2008 tarihinde hayatını Üniversitemiz Nazilli Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi  Fazilet Kömürcüler ile birleştirdi. Aynı yıl Doktora eğitimine de    başlayan Kömürcüler, 2014 yılında “Öğretim Görevlisi DR.” unvanını almaya hak  kazandı.

          2014 yılında “Yrd. Doç. Ünvanını” alan Kömürcüler ayrıca 2011-2012 yılları arasında Kuyucak Meslek Yüksekokulunda Kuyucak Meslek  Yüksekokulu Muhasebe ve  Vergi Bölümü Bölüm Başkanı, 2011-2014 yılları arasında Kuyucak Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve      2014’ten bu yana Kuyucak MYO Müdürü olarak idari görevini  sürdürmekteydi.

         Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanında, Kamu Maliyesi Maliye Kuramı Kamu Ekonomisi alanlarında   hakemli ve hakemsiz  dergilerde yayımlanan birçok makaleye imza atmıştır.

         NAZİLLİ Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Fazilet Kömürcüler ile evli olan Yrd. Doç. Dr. Emin Kömürcüler’in 4 yaşında Aliye Ece    isminde bir kızı bulunmaktadır…

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN