Üniversitemiz Öğrencisi Gürhan Gökçek Ege Üçüncüsü Oldu

08.04.2019
Gençlik ve Spor Bakanlığı Etkinlikler ve Sosyal Faaliyetler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları" ege finallerinde Üniversitemiz öğrencisi Gürkan Gökçek, Türk Müziği yarışmasında Ege üçüncüsü oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl düzenlediği Kültür ve Sanat Yarışmaları kapsamında, Gençler Arası Türk Müziği, Şiir Okuma, Tiyatro ve Bilgi Yarışmaları olmak üzere 4 farklı kategoride gerçekleşti.

İl Birinciliği, Grup Birinciliği ve Türkiye Finali olmak üzere 3 aşamada düzenlenen yarışmalarda, il birinciliği kısmında birinci olan gruplar bölge birinciliği için Denizli’de yarışmalara katıldı. Üniversitemiz Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü 4. sınıf öğrencisi Gürkan Gökçek 24 - 29 yaş kategorisinde ege bölge 3.sü oldu