Üniversitemiz Öğrenci Topluluklarının İş Birliğinde “Yalın Dönüşüm ve Akıllı Fabrikalar” Adlı Etkinlik Düzenlendi

18.03.2024
Ülkemizin ve Aydın’ın en büyük ihracatçı firmalarından olan Jantsa Firması’nın Operasyonlar Direktörü Murat Keçeci, 14 Mart 2024 tarihinde Üniversitemiz İsabeyli Yerleşkesi'nde İşletme Topluluğu ve Blok Zincir Topluluğu'nun ortaklaşa organizasyonuyla "Yalın Dönüşüm ve Akıllı Fabrikalar" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

İşletme Topluluğunun Danışmanlığını Arş. Gör. Dr. Ümit Kacır’ın, Blok Zincir Topluluğunun Danışmanlığını ise Arş. Gör. Dr. İsmail Öztanır’ın yaptığı toplulukların etkinliğinde; ayrıca öğrencilerin staj ve mezuniyet sonrası iş imkanlarıyla ilgili sorularına da yanıt verildi.