Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz, Meslek Yüksekokulları Akademik Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdi

02.11.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir başkanlığında 1 Kasım 2022 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol, Prof. Dr. Cumali Öksüz, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Personel Daire Başkanı Gökhan Ülkü, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Hatice Çataloğlu, MYO Müdürleri ile Müdür Yardımcıları katıldı.

Toplantıda, öğrenci sayıları, öğrenci doluluk oranları, toplam öğrenci sayıları, öğrencilerin eğitim düzeyleri, akademik kadrosu, kadro ihtiyaçları gibi konu başlıkları ile ilgili detaylar görüşüldü.

Meslek Yüksekokullarının görüş ve taleplerinin da dinlendiği toplantıda, bölüm öğretim üyelerinin sayıları, yeni program talepleri mevcut programların güçlendirilmesi gibi detaylara da yer verildi. Üniversitemiz Meslek yüksekokullarında güçlü bölümlerin yer alması, meslek yüksekokullarında kaliteyi yükseltmek ve sistematik hareket etmenin önemi üzerinde duran  Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Meslek Yüksekokulları müdürlerinin mevcut altyapı olanaklarını, öğretim elemanlarının kadro durumları hakkındaki taleplerini dinledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN