Üniversitemiz Lise Öğrencileri ile Buluştu

06.04.2022
Üniversitemiz, Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve UNİLOOK Türkiye iş birliği ile 4-5 Nisan 2022 tarihlerinde Aydın Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen ‘Yükseköğretim Kurumları Tanıtım ve Kariyer Günleri’nde Aydın ve çevre illerde öğrenim gören öğrenciler ve mezunlar ile buluştu.

Fuarın açılışına Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, il ve ilçe milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul yönetici ve öğrencilerin katıldığı Yükseköğretim Kurumları Tanıtım ve Kariyer Günleri’nde üniversiteler ve ortaöğretim kurumlarının 10-11 ve 12. sınıflarında eğitim gören öğrenciler bir araya geldi.

Üniversitemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelinin Üniversitemizi temsil ettiği etkinlikte, fuara katılan öğrencilere okumak istedikleri bölümler ve ADÜ’de üniversite hayatı hakkında bilgi verdiler.