Üniversitemiz Lisansüstü Öğrencimize TÜBİTAK’tan Destek

11.10.2022
Üniversitemiz Veteriner Fakültesi Farmakoloji ve Toksikoloji Anabilim Dalı 100/2000 YÖK Bursiyeri Doktora Programı öğrencisi Uzm. Biyolog Merve Avcıoğlu, TÜBİTAK 2250-Lisansüstü Bursları Performans Programı kapsamında desteklenmeye uygun görüldü.

Dr. Öğr. Üyesi Hande Sultan Şahiner yürütücülüğünde gerçekleştirilen “Erkek ratlarda bisfenol A, F ve S’nin DNA hasarı, oksidatif stres ve aorta histopatolojisi üzerine etkinliğinin belirlenmesi” başlıklı TÜBİTAK projesinde Uzm. Biyolog Merve Avcıoğlu doktora bursiyeri olarak yer aldı.

TÜBİTAK 2250 - Lisansüstü Bursları Performans Programı kapsamında TÜBİTAK tarafından destekli projelerde görev alan bursiyer öğrencilerin; Akademik Başarısı, Projede Gösterdiği Performans, Ar-Ge ve Yenilik Faaliyetlerine İlgisi vb. kriterlere göre yapılan değerlendirme sonrası Doktora Programı öğrencimiz Uzm. Biyolog Merve Avcıoğlu TÜBİTAK-BİDEB tarafından desteklenmeye hak kazandı.