Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Köşk Meslek Yüksekokulu Mezunlarını Uğurladı

17.05.2017
Üniversitemiz Köşk Meslek Yüksekokulu (MYO) 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile 16 Mayıs 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Törene; Kültür ve Turizm Eski Bakanı Atilla Koç, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer, Köşk MYO Müdürü Doç. Dr. A. Demet Karaman, akademik ve idari personelin yanı sıra, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Halk Oyunları gösterisiyle devam eden Törende açılış konuşmasını yapan Köşk MYO Müdürü Doç. Dr. Demet Karaman, Okulun gelişiminde emeği geçenlere teşekkür etti. Karaman, “Köşk Meslek Yüksekokulu ailesi olarak öğrencilerimizi mezun etmenin haklı gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Öğrencilerimizin Okulumuzdan aldıkları eğitimle iş hayatında da başarılı olacaklarına dair inancımız tamdır.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, mezuniyet töreninde yaptığı konuşmada; “Bugün burada olmamızın amacı, birbirinde değerli öğrencilerimizin eğitim hayatlarının sonuna gelip yeni bir hayat başlama sürecine geçişinde onlara destek olmak ve bu mutluluklarını paylaşmaktır. Bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum ve mezuniyetlerinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Dereceye giren öğrencilere Köşk MYO Müdürü Doç. Dr. Demet Karaman tarafından plaket ve çiçek verildi. Fakülte akademisyenleri tarafından mezun olan tüm öğrencilere mezuniyet belgelerinin dağıtılması ve kep atma töreninin ardından ikramlıkların verilmesiyle tören sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN