Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Koruma ve Güvenlik Personeline Yönelik Hizmet İçi Eğitim Verildi

21.12.2023
Üniversitemiz Hizmet İçi Eğitim Koordinatörü ve Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Kıral ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Bilgen Kıral tarafından 21 Aralık 2023 tarihinde Üniversitemiz koruma ve güvenlik personeline yönelik hizmet içi eğitimleri kapsamında "İletişim ve Beden Dili" eğitimi verildi.

Kısa bir süre önce kurulan, Üniversitemiz Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü’nün ilk eğitimi olarak gerçekleştirilen "İletişim ve Beden Dili" eğitimi bir gün sürecek, eğitim sonunda katılan personele katılım belgesi de verilecek. 

Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol’un katılım sağladığı eğitimde; koruma ve güvenlik personellerine görev yaptıkları üniversitelerde öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir ortamda eğitim imkânlarından faydalanabilmeleri ve kurumlarda meydana gelebilecek muhtemel olayların, meydana gelmeden önlenebilmesi amacıyla eğitim verildi.

Hizmet İçi Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Erkan Kıral, koordinatörlük olarak ilk eğitimi gerçekleştirdiklerini söyleyerek; “Kısa süre içinde yaptığımız planlama ile önemli bir yol kat ettik. Önümüzdeki süreçte tüm personelimizin kuruma olan bağlılığını ve kurumsallığımızı arttırmak adına belirlediğimiz eğitim ihtiyaçları ve personelimizden gelen talepler doğrultusunda eğitimlerimiz ve çalışmalarımız artarak devam edecek. Bu kapsamda görev bilincinin artırılmasını, iletişim becerilerinin güçlendirilmesini ve hizmet kalitesinin yükseltilmesini amaçlıyoruz. Eğitimlerimizle ayrıca personelimizin moral ve motivasyonunun artmasını, onların daha duyarlı bir şekilde görevlerine devam etmesini hedefliyoruz” dedi. 

Eğitimler sonrasında katılımcılara katılım belgesi verileceği bildirildi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN