Üniversitemiz Koordinesindeki Erasmus+ Projesinin İkinci Toplantısı İspanya’da Yapıldı

04.10.2024
Üniversitemiz Genel Sekreter V. ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bertan Akyol, yürütücüsü olduğu Avrupa Birliği Projesi kapsamında İspanya’nın Malaga kentinde proje ortakları ile bir araya geldi.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesinin koordinesinde yürütülen “Lifelong Learning for Sustainable Social Justice: An Online Lifelong Learning Scholl Starting with Refugees and Migrants” başlıklı Erasmus+ projesi kapsamında Prof. Dr. Bertan Akyol, Malaga/İspanya’da projenin ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Projenin çıktılarından olan “Çevrim İçi Hayat Boyu Öğrenme Okulu” hakkında görüşmelerin yapıldığı toplantıda, göçmen ve sığınmacı ailelerin ve okul öncesi grubunda yer alan çocukların hayat boyu öğrenme yeterliliklerinin artırılması konusunda etkinliklerin planlaması yapıldı.