Üniversitemiz “İstanbul İnsan Kaynakları Forumu”na Katıldı

12.12.2022
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından “Talent Hub of The New Century” teması altında 20’den fazla ülkeden 3 bin katılımcıyla gerçekleştirilen “İstanbul İnsan Kaynakları Forumu 5-6 Aralık 2022 tarihlerinde düzenlendi.

İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen foruma, Üniversitemizi temsilen Personel Daire Başkanı Gökhan Ülkü ve Kariyer Merkezi Yetkilisi Sosyolog Selda Aksoy Yetkin katıldı.

Özel sektör ve kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, yerel yönetimler, akademi camiası, uluslararası örgütlerin temsilcileri ve insan kaynakları profesyonellerini, uluslararası düzeyde bir araya getirerek tecrübe paylaşımına imkân sunacak forumun teması "yeni yüzyılın yetenek merkezi (talent hub of the new century)" olarak belirlendi. İlgili tüm kesimleri ilk kez bir araya getiren forum, insanın refahın odağında olduğu vurgusu ile bilgi ve tecrübe paylaşımında bulunulmasına olanak sağladı.