Üniversitemiz İş Birliğiyle Gerçekleştirilecek Proje TÜBİTAK Tarafından Desteklenecek

23.12.2022
Söke Bilim ve Sanat Merkezi yürütücülüğünde, Üniversitemiz iş birliğiyle 4004 TÜBİTAK (Matematik Yılı Özel Çağrısı) kapsamında başvuru yapılan ‘’Üstün Yetenekli Öğrencilerin Doğada Matematik Arayışı: Farklılaştırılmış Eğitim’’ başlıklı proje desteklenmeye hak kazandı.

Yürütücülüğünü Dr. Seda Sevgili Koçak’ın üstlendiği projede; Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Bilim, Teknoloji, Mühendislik ve Matematik Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ADÜSTEM) ve Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ersen Yazıcı, Doç. Dr. Ahmet Bildiren, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Özen Ünal, Dr. Öğr. Üyesi Nilgün Kirişçi ve Söke BİLSEM Matematik Öğretmeni Necati Onay uzman/araştırmacı; Türkiye’nin çeşitli illerinde görev yapan 14 akademisyen, 4 öğretmen ve 2 mühendis olmak üzere toplam 20 eğitmen görev alacak.