75 farklı ülkeden insanın yaşadığı kentte, festival kapsamında Didim’de yaşayan yabancılar yaptıkları zeytinyağlı yemeklerle yarıştı. Yarışma jüriliğini Üniversitemiz Davutlar MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğr. Gör. Dr. Ahu Sezgin ve Didim MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğr. Gör. Yaren Berktaş yaptı.
Yarışma ödülleri, törenle katılımcılara takdim edildi.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent Başkanlığında, İç Paydaş Toplantısı Düzenlendi
Üniversitemizde, Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku Konuşuldu
Doktora Öğrencimiz, 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Kapsamında Burs Kazandı
YÖK Akademik Teşvik Dijital Sistemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Gazetecilik Bölümü Dijital Yayıncılık Atölyesi’nden Yeni Podcastler
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu