75 farklı ülkeden insanın yaşadığı kentte, festival kapsamında Didim’de yaşayan yabancılar yaptıkları zeytinyağlı yemeklerle yarıştı. Yarışma jüriliğini Üniversitemiz Davutlar MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğr. Gör. Dr. Ahu Sezgin ve Didim MYO Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı Öğr. Gör. Yaren Berktaş yaptı.
Yarışma ödülleri, törenle katılımcılara takdim edildi.
Rektörümüz, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. İsmail İlhan Hatipoğlu ile Görüştü
Rektörümüz, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ile İstişarelerde Bulundu
Mavi Vatanda Deniz Ekosistemi İçin Müsilaja Son: ADÜ Teknofest 2025 Finalinde
ADÜ Hastanesinde Başarılı Karaciğer Nakli ile Sağlığına Kavuştu
Buharkent Meslek Yüksekokulu ile Netspeed A.Ş. Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Rektörümüz, 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlamalarına Katıldı
Rektörümüz, Sağlık Kampüsü’nde Devam Eden ve Planlanan Çalışmaları İnceledi
Medeniyet Tasavvuru Okulu 2025 Aydın Akademik Yaz Kampı Başladı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu