Üniversitemiz İnsan Hak ve Hürriyetleri Topluluğundan Örnek Davranış

10.05.2017
Üniversitemiz 22. Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında İnsan Hak ve Hürriyetleri Topluluğu tarafından düzenlenen “Yetim Kardeşim Çocuk Şenliği” başlıklı etkinlik, 9 Mayıs 2017 tarihinde Tralleis Meydanı’nda gerçekleşti.

Etkinliğe, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer, Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa Aslan, üniversitemiz personeli ve İnsan Hak ve Hürriyetleri topluluğu üyeleri katıldı.

“Yetim Gülerse Dünya Güler” sloganı ile yola çıkan İnsan Hak ve Hürriyetleri Topluluğu, çeşitli kuruluşların öncülüğünde Üniversitemize getirilen yetim çocuklar için, ip atlama, voleybol, halat çekme ve çuval yarışı gibi oyunlar ve yarışmalar düzenleyerek çocuklar ile eğlenceli anlar yaşadı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer’in de çocuklarla bire bir ilgilenerek onlarla oyunlar oynaması ve hediyeler dağıtması çocukları mutlu etti.

Etkinlik topluluk üyelerimiz ve yetim çocukların birlikte Üniversitemiz Yemekhanesinde yemek yemesi ile sona erdi.