Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz ile NETCAD Yazılım A.Ş. Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

19.08.2021
Üniversitemiz ile NETCAD Yazılım A.Ş. arasında “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi-Netcad Akademi Programı Protokolü”, 19 Ağustos 2021 tarihinde Rektörlük Makamında imzalandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve NETCAD Yazılım A.Ş adına Teknik Hizmetler Direktörü Tunç Emre Toptaş arasında gerçekleşen imza töreninde; Atça Meslek Yüksekokulu Müdür V. Prof. Dr. Serdar Paşa, Öğr. Gör. Dr Güliz Müge Akpınar, Ögr. Gör. Recep Özçelik, Ögr. Gör. Ahmet Doğukan Yazıcı ve NETCAD Yazılım A.Ş İş Geliştirme Uzmanı Murat Öztürk bulundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir  “Protokol ile coğrafi bilgi sistemleri,  uzaktan algılama, mühendislik, mimarlık,  iç mimarlık, imar-kadastro,  inşaat, planlama,  akıllı şehircilik sektörlerine yatkınlığı yüksek ve sektörü yakından tanıyan mezunlar yetiştirilmesini amaçlıyoruz. Öğrencileri sektördeki çalışmaları özendirerek sektörlerin nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılayabilmek için kaynak yaratılması adına çalışmalar yürüteceğiz.” dedi.

NETCAD Yazılım A.Ş ile topluma katkı sağlayan çalışmalar yapmak üzere iş birliği içinde olmanın memnuniyetini yaşadığını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, protokolün taraflar, Üniversitemiz öğrencileri ve akademisyenleri için hayırlı olmasını diledi.

Teknik Hizmetler Direktörü Tunç Emre Toptaş, Üniversitemize bağlı enstitü, fakülte, yüksekokul, meslek yüksekokullarında öğrenim gören ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerine yönelik “Aydın Adnan Menderes Üniversitesi- Netcad Akademi Programı”nda düzenlenecek eğitim programları, ortak araştırma-geliştirme çalışmaları ile toplum adına güzel çalışmalara imza atılacağını söyledi.

Protokol Töreni, protokol kapsamında yapılacak çalışmaların görüşülmesinin ardından sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN