Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz ile Ergenlik ve Gençlik Araştırmaları Derneği (EGAD) Arasında Protokol İmzalandı

11.09.2024
Üniversitemiz ile Ergenlik ve Gençlik Araştırmaları Derneği (EGAD) arasında “3. Uluslararası Ergenlik ve Gençlik Araştırmaları Kongresi” kapsamında; 11 Eylül 2024 tarihinde var olan iş birliği protokolüne bağlı olarak yürütülecek programların usul ve esaslarına ilişkin sözleşme imzalandı.

Protokol, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent ile Eğitim Fakültesi Dekan V. ve EGAD Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yalçın Özdemir tarafından imzalandı.

Üniversitemiz ve EGAD iş birliğinde 15-16 Mayıs 2025 tarihlerinde düzenlenecek olan “3. Uluslararası Ergenlik ve Gençlik Araştırmaları Kongresi”, güncel gelişmeler göz önünde bulundurularak “Dijital Çağda Ergen ve Genç Olmak” teması ile hazırlanacak.

Bu önemli adımın atılmasında emeği geçen herkese teşekkür eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, “İmzalanan protokolün hem Üniversitemiz için hem de EGAD için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bu iş birliğinin, her iki tarafın da hedeflerine katkı sağlayacak ve ortak çalışmaların niteliğini artıracak şekilde sonuçlanacağına olan inancımız tamdır.” dedi.

Ayrıca kongreye bildiri özeti gönderimi ile kabul edilen bildiri özetleri kitabı ve başvuran katılımcıların bildiri tam metinleri hakem değerlendirme sürecinden geçtikten sonra kongrenin sunduğu dergilerden birinde ücretsiz olarak yayımlanacak.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN