Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi, Yeni Eğitim Öğretim Dönemi Hazırlıklarına Devam Ediyor

03.05.2024
Üniversitemiz İlahiyat Fakültesinin 2024-2025 Akademik Yılı hazırlıkları kapsamında 3 Mayıs 2024 tarihinde AİSYEM Konferans Salonu’nda akademik ve idari personele yönelik “Ön Hazırlık ve Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı.

Üniversitemiz kalite çalışmaları kapsamında düzenlenen toplantıda, Kalite Koordinatörlüğünde görevli Öğr. Gör. Enes Berhudan Kökerer tarafından “Birim Öz Değerlendirme Raporu” ve “Kurum İç Değerlendirme Raporu (KİDR)” hazırlık süreci ile ilgili bilgilendirme yapılırken, İnsan Kaynakları, Kariyer ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Ali Bektaş Çiftçi ise “Kariyer Merkezi’nin İşleyiş Süreci” ve “Öğrencilerin Mezuniyet Sonrası Değerlendirme Raporları” hakkında bilgi verdi.

İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Muslu, “Kalite El Kitabı” hakkında bilgi vererek kitabın içeriğinde yer alan “Kalite Güvencesi”, “Eğitim-Öğretim”, “Araştırma ve Geliştirme”, “Toplumsal Katkı” ve “Yönetim Sistemi” konularında bilgi verdi.