Üniversitemiz İktisadi İşletme Müdürlüğü Personeline, Kurban Bayramı Dolayısıyla Alışveriş Kartı Tahsis Edildi

14.06.2024
İktisadi İşletme Müdürlüğü, son 10 yıldaki en büyük kârını gerçekleştirerek, 2023’te 9 Milyon TL ile rekor kırmıştı. Kırılan bu rekor sonrasında Ramazan Bayramı’nda tüm işletme personeline alışveriş kartı dağıtılırken; Kurban Bayramı’nda da aynı uygulamaya gidildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in talimatıyla Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı münasebetiyle de Üniversitemiz İktisadi İşletmesi Müdürlüğünün 90 çalışanına 4’er bin TL’lik alışveriş kartı verilmesi sağlandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, İktisadi İşletme Müdürlüğünün 2023 yılı itibariyle 9 milyon TL kar elde ettiğini vurgulayarak, “Son on yılda toplamda 4,5 milyon TL zarar eden İktisadi İşletme, 2023’te elde ettiği kâr ile büyük bir başarıya imza attı. Geçmişten gelen vergi borçlarının tamamını ödedik. 2023 yılında elde edilen kârı neticesinde, 2,4 milyon TL'lik Kurumlar Vergisi'ni de Nisan ayında ödedik. Bununla birlikte Hastane bölgesine daha nezih ve konforlu hizmet veren günde ortalama 7000 kişinin hizmet aldığı, maliyeti 10,5 milyon TL olan bir yaşam alanının yatırımını gerçekleştirip hastaların ve yakınlarının hizmetine sunduk. Çalışmalarımız ve ADÜ için değer yaratacak projelerimiz devam edecektir.” dedi.

İktisadi İşletme personeli de uygulamadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Üniversitemiz yönetimine teşekkür etti.