Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz İdari Personeline Yönelik Hizmet İçi Eğitim Verildi

16.04.2024
Üniversitemiz Hizmet İçi Eğitim Koordinatörü ve Eğitim Fakültesi Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Kıral koordinesinde, 16-18 Nisan 2024 tarihlerinde Üniversitemiz idari personeline yönelik hizmet içi eğitimleri kapsamında “EBYS Elektronik Belge Yönetim Sistemi Eğitimi” ve “Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi” verilmeye başlandı.

Resmi yazışma kurallarının ve bu bağlamdaki yönetmeliklerin ele alındığı eğitimde; elektronik belge yönetim sistemi, avantajları, Üniversitemizde kullanılan EBYS sistemi üzerinden gelen evrak ve giden evrak süreçleri, giden evrak süreçlerinin tamamlanmasının ardından belgelerin elektronik imza ile imzalanarak postalanması ve kamu idaresindeki resmi yazışma kuralları hakkında detaylı bilgi verildi.

Hizmet İçi Eğitim Koordinatörü Prof. Dr. Erkan Kıral, koordinatörlük olarak önümüzdeki dönemlerde de eğitimlerin devam edeceğini belirterek; “Kısa süre içinde yaptığımız planlama ile önemli bir yol kat ettik. Önümüzdeki süreçte tüm personelimizin kuruma olan bağlılığını ve kurumsallığımızı artırmak adına belirlediğimiz eğitim ihtiyaçları ve personelimizden gelen talepler doğrultusunda eğitimlerimiz ve çalışmalarımız artarak devam edecektir. Bu kapsamda görev bilincinin artırılmasını, iletişim becerilerinin güçlendirilmesini ve hizmet kalitesinin yükseltilmesini amaçlıyoruz. Eğitimlerimizle ayrıca personelimizin moral ve motivasyonunun artmasını, onların daha duyarlı bir şekilde görevlerine devam etmesini hedefliyoruz. Amacımız, hep birlikte üniversitemizi daha iyiye ulaştırmaktır. Daha iyinin de bildiğiniz gibi sınırı yoktur” dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN