Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Hastanesine Anlamlı Bağış

12.07.2021
Köşk’te faaliyet gösteren Dallar Gıda, Üniversitemiz Hastanesine pandemi döneminde sağlık çalışanlarının gösterdiği özverili çalışmalardan dolayı araç bağışında bulundu. Covid-19 Pandemisinde Aydın’ın verdiği başarılı sınavda ADÜ’nün önemli bir görev üstlendiğini belirten şirket, bağışla birlikte sağlık çalışanlarına katkı yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Dallar Gıda’ya bu anlamlı bağış dolayısıyla teşekkür eden Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Serkan Öncü, çevre illerden de hasta kabul ederek önemli bir yükü sırtladıklarını belirterek; “Hastanemizin ihtiyaçları pandemi ile birlikte daha da arttı. Bağışçılarımızın tümüne teşekkür ediyoruz. Dallar Gıda tarafından bağışlanan araç, hastane hizmetlerinde kullanılacaktır. Dallar Gıda’ya ve Dallar Ailesine bu anlamlı bağışları için teşekkür ederiz.” dedi.

Sağlık çalışanlarının her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Dallar Gıda Sahibi Cumhur Dallar,  “Pandemi sürecinde canla başka çalışan sağlık çalışanları için elimizden gelen yardımı yapmaya hazırız. Bu bağışın hastane işleyişine destek olacağını bilmenin mutluluğunu canı yürekten taşıyoruz.” diye konuştu

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN