Üniversitemiz Hastanesi Hizmet Kalitesini Her Geçen Gün Arttırıyor

29.12.2016
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi verdiği hizmetler ve sağladığı tedavi olanaklarının yanı sıra bünyesine kattığı ekipmanlarla da kalitesini arttırmaya devam ediyor.

Bunun son örneği olan ve hastanemizde hizmet vermek üzere Üniversitemiz araç filosuna katılan yüksek donanımlara sahip 2016 model Ambulans, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca ve Genel Sekreter V. Mustafa Aslan tarafından 28 Aralık 2016 tarihinde Rektörlük Protokol girişinde test edildi.
Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı’dan ambulansın teknik donanımı ve işleyişi hakkında bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan,  “Bölge hastanesi olma yolunda hızla ilerliyoruz. Artan talepleri daha kaliteli bir şekilde karşılayabilmek için çalışıyoruz. Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesine kazandırdığımız yeni ambulansımızla hastalarımıza daha iyi hizmet sunma imkânına kavuşacağız. Yeni Ambulansımız, Üniversitemize hayırlı olsun.” dedi.