Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Hastanesi "Hasta Okulu ve Sağlıklı Yaşam" Programı Başlatıyor

29.03.2018
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi, hasta ve hasta yakınlarının hastalıklarla ilgili farkındalığını arttırmak ve erken teşhisle bilinçlendirmek amacıyla “Hasta Okulu ve Sağlıklı Yaşam Programını” hayata geçiriyor.

Hasta ve hasta yakınlarını, hastalıklarla ilgili bilgilendirmek, tedavi sürecine uyum sağlamalarını ve taburculuk sonrası süreçte karşılaşılacakları zorluklarla nasıl baş edilebilecekleri, alanında uzman hekimler tarafından anlatılacak. Hasta Okulu’nda hastaların doğru bilgiye ulaşmaları ve akıllarına takılan tüm soruların yanıtını bulmaları sağlanacak.

“İnsana Yapılan Yatırım Dünyaya Yapılan Yatırımdır”

Her hafta farklı konularla, hekimlerimizle buluşacak olan vatandaşlarımızın geleceğine sağlık alanında ışık tutmayı amaçlayan Hasta Okulu Projesi'nin sloganı “İnsana yapılan yatırım, dünyaya yapılan yatırımdır.” olarak aktarıldı.

Hasta Okulu ve Sağlıklı Yaşam Programının ilki Üniversitemiz AİSYEM Konferans Salonu'nda 12 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Eğitimde, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Faruk Şendur ve Doç. Dr. Elif Aydın Osteoporozu (Kemik Erimesi) tanıma ve korunma yöntemleri ile ilgili bilgiler verecek.

Katılımın ücretsiz olacağı eğitimlere tüm halkımız davetlidir.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN