Üniversitemiz Hastanesi Deprem Yaralarını Sarmaya Devam Ediyor

24.02.2023
Kahramanmaraş ve çevre illerde yaşanan deprem felaketinden sonra enkazdan kurtarılan ve deprem bölgesinden ilimize tahliye edilen vatandaşlarımızın, Üniversite Hastanemizin çeşitli bölümlerinde tedavi süreçleri devam ediyor.

Mevcut hastalıkları veya deprem nedeni ile ortaya çıkan birçok rahatsızlık nedeniyle Üniversite Hastanemize başvuran 500’e yakın depremzede, Hastanemizde ayakta veya yatarak tedavi edildi.

Deprem nedeniyle oluşan ruhsal travmaların sağaltımı ve kronik rahatsızlıklarının takip/tedavisi için Hastanemiz bünyesinde açılan “Yetişkin Ruh Sağlığı / Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı / Aile Hekimliği Afet Poliklinikleri” aracılığıyla depremden etkilenen birçok vatandaşımız randevu almaksızın nitelikli sağlık hizmetine ulaşabiliyor.