Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Bilim Komisyonunda Görevlendirildi

10.08.2022
Üniversitemiz Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, Sağlık Bakanlığı tarafından Ozon Uygulaması Sertifikalı Eğitim Programı Bilim Komisyonunda görevlendirildi.

Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş, Sağlık Bakanlığı tarafından sertifikalandırılan ozon eğitim programlarının her türlü bilimsel ve teknik içerik, usul ve esaslarını içeren standartların belirlenmesi ve eğitim verecek merkezlerin değerlendirilmesi görevini yürütecek olan komisyonunda görevlendirerek Üniversitemizi temsil edecek olmanın memnuniyeti içerisinde olduğunu ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Doç. Dr. Gülnur Taşçı Bozbaş’ı tebrik ederek öğretim üyelerimizin bilimsel çalışmalarının Üniversitemize güç kattığını söyledi.