Üniversitemiz Hastanesi Başarılı Operasyonlarını Sürdürüyor

11.09.2023
Üniversitemiz Hastanesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Çakmak, dış merkezde katarakt ameliyatı olduktan sonra bulanık görme, gözde ağrı, sulanma şikayetleri yaşayan ve bu şikayetler ile Üniversitemiz Hastanesi polikliniğine başvuran hastaya yeniden vitrektomi ve göz merceğini yerleştirme ameliyatı yaparak sağlıklı görmesini sağladı.

Prof. Dr. Harun Çakmak uygulanan vitrektomi ve göz merceğini yerleştirme ameliyatının önemine değinerek, “Vitrektomi; gözün arka kısmında yer alan vitre jeli ve retina üzerinde, özel aletler yardımı ile 1 mm den küçük kesilerle girilerek yapılan ameliyatın adıdır. Hastanın sağlıklı bir şekilde görmeye başlaması ve şikayetlerinin sona ermesi Hastanemiz için mutluluk kaynağıdır.” dedi.

Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Harun Çakmak ve ekibini tebrik eder başarılı çalışmalarının devamını dileriz.