Üniversitemiz Halk Oyunları Gösteri ve Yarışma Topluluğu’ndan EGEKAF’24’te Görsel Şölen

23.02.2024
Üniversitemiz, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda gerçekleştirilen Ege Bölgesi Kariyer Fuarı’nda (EGEKAF’24) Üniversitemiz Halk Oyunları Gösteri ve Yarışma Topluluğu da yerini aldı.

Sektör temsilcileri ile öğrencileri buluşturan fuarda, Üniversitemiz öğrencileri sanatsal etkinlik ve gösteriyle de yer aldı. Fuarın ikinci günü Üniversitemiz Halk Oyunları Gösteri ve Yarışma Topluluğu’nun gerçekleştirdiği “Zeybek Gösterisi” katılımcıların beğenisine sunuldu.

Katılımcılar tarafından yoğun ilgiyle izlenen halk oyunları gösterisi sonrası Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent tarafından Üniversitemiz Halk Oyunları Gösteri ve Yarışma Topluluğu’na teşekkür belgeleri takdim edildi.