Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Güreş Takımı Öğrencileri Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti

13.04.2016
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu işbirliği ile 7-10 Nisan 2016 tarihleri arasında Çorum’da gerçekleştirilen Üniversiteler arası Türkiye Güreş Şampiyonası ‘nda Üniversitemiz Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu (BESYO) öğrencileri madalyalarla döndü.

Üniversitelerarası Türkiye Güreş Şampiyonası A Klasmanda Üniversitemiz BESYO Beden Eğitimi Öğretmenliği öğrencileri Serbest Stil Güreşte Takımlar arasında dördüncü olarak 4 altın madalya kazanırken,  Grekoromen Güreşte ikinci olan 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan öğrencilerimiz, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Üniversitemizi temsil etmekten büyük gurur duyduklarını ifade eden öğrencilerimiz desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a teşekkür etti.

Gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilerimizi tebrik eden, İlimizin ve Üniversitemizin tanınırlığının artmasında bu etkinliklerin büyük önem taşıdığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Bircan, “Öğrencilerimizin 25-30 Ekim 2016 tarihlerinde Çorum’da gerçekleştirilecek 12. Dünya Üniversiteler Güreş Şampiyonası’nda Üniversitemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Üniversiteler arası Türkiye Güreş Şampiyonası’nda mücadele edecek olan tüm sporcularımıza başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN