Üniversitemiz Genel Sekreteri, Daire Başkanları ile 2024 Yılı Planlama Toplantısı Gerçekleştirdi

03.01.2024
Üniversitemiz Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol, Genel Sekreter Yardımcıları Tanfer Bilge ve Ramazan Bilir ile daire başkanları, Rektörlük Toplantı Salonu’nda 3 Ocak 2024 tarihinde toplantı gerçekleştirdi.

Genel Sekreterliğe bağlı daire başkanlıkları ve genel sekreter yardımcıları ile görüşen Doç. Dr. Bertan Akyol, birimlerin gelişimine katkı sunacak projeler ve çalışmalarla ilgili olarak personelle istişarelerde bulundu.

Daire başkanlıklarının 2024 planlamaları ile ilgili bilgilendirmede bulunduğu toplantıda, birimler arası koordinasyonun önemine vurgu yapan Üniversitemiz Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bertan Akyol,  tüm birimlere başarılı ve  verimli bir yıl diledi.