Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Genç Liderler Zirvesi’nde Temsil Edildi

24.12.2018
İzmir’de Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katılımlarıyla 17 Aralık 2018 tarihinde düzenlenen Genç Liderler Zirvesi’nde Üniversitemizi, Genç Liderler Topluluğu temsil etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci’nin yanı sıra iş dünyasından başarılı yöneticilerin de yer aldığı zirve, bölge ağırlıklı üniversite öğrencilerinden oluşan geniş bir katılım ile gerçekleşti. Zirvede konuşan Zeybekci,  gençlere önem verdiklerini belirterek gençlik yıllarının insan hayatının en kıymetli dönemi olduğundan bahsetti. Zeybekci, “Sizler bizim geleceğimiz, ümidimizsiniz. Bir daha asla bu yaşta olmayacaksınız. Hangi işi yaparsanız yapın, işinizde en iyi olmak için çalışın. Siz elimden geleni yaptım diyebiliyorsanız, vicdanınız bunu teyit edebiliyorsa siz sorumluluğunuzu yerine getirmişsiniz demektir.” diye konuştu.

Oturumlar arasında Zeybekci ile bir araya gelme fırsatı bulan topluluk öğrencileri, Üniversitemizde gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında kendisini bilgilendirirken; Zeybekci de Rektörümüze ve tüm ADÜ ailesine selamlarını iletti.

İki oturum şeklinde gerçekleşen programda topluluk öğrencileri, alanında başarılı yöneticilerden liderliğe giden yolda anlatılanlardan istifade ederken, sorularıyla hem merak ettiklerine cevap buldular hem geleceğe yönelik motivasyonlarını arttırdılar.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN