Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

ÜNİVERSİTEMİZ GENÇ LİDERLER TOPLULUĞU MİNİKLERİ SEVİNDİRDİ

15.03.2016
Üniversitemiz Genç Liderler Topluluğu, gönüllü öğretmenleri ile köyden mahalleye dönüşen okullardaki öğrencileri yalnız bırakmadı.

Genç Liderler Topluluğu geçen yıl Efeler Kuyulu Mahallesi Örsdemir Balkan İlköğretim Okulu’nda uyguladıkları “Gönüllü Öğretmenim” projesini, bu yıl da Köşk Güzelköy Mahallesi İlkokulu’nda 10 Mart 2016 tarihinde hayata geçirdi.

Güzelköy Mahalle İlkokulu’nda eğitim gören 32 ilkokul öğrencisiyle birlikte ders yapan Topluluk, minik öğrenciler ile hem ders yaptı hem de eğlendi. Bu etkinlikten dolayı öğrencilerin çok mutlu olduğunu ifade eden Okul Müdürü Gaye Tural, bu tür projelerin sürekli yapılmasını destekleyeceklerini belirtti.

Topluluk Başkanı Emrah Tahtalı, projedeki amaçlarının geleceğin öğretmen adaylarını öğrenciler ile buluşturarak ihtiyaç sahibi olan öğrencilere destek olmak istediklerini belirtti.

Tahtalı, “Gönüllü Öğretmenim “ projesinde desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Etkinlik, velilerin hazırladığı ikram ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN