Üniversitemiz GEKA Toplantısına Ev Sahipliği Yaptı

25.12.2015
Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Üniversitemizde düzenlenen Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 14. Olağan Kalkınma Kurulu Toplantısı öncesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü aynı zamanda GEKA Kalkınma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mansur HARMANDAR’ı 23 Aralık 2015 tarihinde makamında ağırladı.

Ziyarette, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai TUNCA, Prof. Dr.Törün ÖZER, Prof. Dr. Mustafa Ali SARILI, GEKA Genel Sekreteri Süleyman ALATA da hazır bulundu.

Samimi bir ortamda geçen ziyaret, karşılıklı hediyelerin takdimiyle son buldu.

Ziyaret sonrasında düzenlenen Güney Ege Kalkınma Ajansı'nın 14. Olağan Kalkınma Kurulu toplantısı, Atatürk Kongre Merkezi Magnesia Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BiRCAN, GEKA Kalkınma Kurulu Başkanı ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur HARMANDAR Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai TUNCA, Prof. Dr.Törün ÖZER, Prof. Dr. Mustafa Ali SARILI, Aydın Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Şefika Çoban, GEKA Genel Sekreteri Süleyman ALATA, Kalkınma Kurulu Üyeleri ile GEKA Uzmanları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BiRCAN, Üniversitemizde GEKA toplantısına ev sahipliği yapmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade ederken, Üniversitenin birçok projesinde GEKA ile işbirliği içeresinde olduğunu belirtti.

Buldan Ticaret Odası Başkanı Ayhan EMİRDAĞ’ın moderatörlüğünde devam eden toplantıda ajansın çalışmaları, kalkınma kurulunun yapısı hakkında görüş ve öneriler paylaşıldı.

GEKA Genel Sekreteri Süleyman ALATA, Ajansın 2015 yılı içerisinde gerçekleştirdiği faaliyetlere yönelik yaptığı sunumda, GEKA’nın planlama, proje destekleri, proje izleme, tanıtım faaliyetleri ve kurumsal çalışmalarını kurul üyeleriyle paylaştı. Ayrıca ALATA gelecek dönem gerçekleştirilecek plan, proje ve faaliyetleri kapsayan çalışma programı hakkında bilgi verdi.

Kurul üyeleriyle karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, Prof. Dr. Mansur HARMANDAR katılımcılara teşekkür belgesi verdi.