Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleşen ‘Aydın Siber Güvenlik Kampı’ Sona Erdi

22.11.2023
Üniversitemiz ev sahipliğinde, BTK Akademi ve Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM) iş birliği ile 20-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenen ‘Aydın Siber Güvenlik Kampı’, 22 Kasım 2023 tarihinde tamamlandı.

Öğrencilerin 3 gün boyunca web uygulama güvenliği, web sızma testi süreci, web özelinde kullanılan araçlar ve atak türleri konularında deneyim kazanma fırsatı bulduğu kampta, toplamda 24 saat olacak şekilde eğitimlerini tamamlayan öğrencilere sertifikaları verildi.

Gerçekleşen iş birliğinin son derece önemli olduğunu vurgulayan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, katkıları dolayısıyla  BTK Akademi ve Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM) eğitimcilerine teşekkür etti. Kampın son gününde yaklaşık 700 başvurunun arasından seçilen ve eğitimi başarıyla tamamlayan öğrencilere başarı sertifikaları Prof. Dr. Cemal İyem tarafından verildi.  

Sertifika töreninde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem’in yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı V. Tanfer Bilge, BTK Akademi Eğitim Koordinatörü Fatih Özkul ile BTK Akademi Eğitmenleri Melih Macit ve Anıl Candemir ile başarı sertifikası almaya hak kazanan öğrenciler yer aldı.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN