Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Ev Sahipliğinde “Benim Hocam Motivasyon Semineri” Düzenlendi

17.01.2024
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile UNİCEF iş birliğinde düzenlenen “Sosyal Uyum ve Gençlik Katılımı Projesi” kapsamında “Benim Hocam Motivasyon Semineri”, 17 Ocak 2024 tarihinde Üniversitemiz Yörük Ali Efe Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Seminere: Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Nuh Kılıç ile Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bertan Akyol, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu ile akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu’nun ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent tarafından katkılarından dolayı Bayram Meral, İlyas Güneç, Kadir Gümüş ve Görkem Şahin’e çiçek takdim edildi.

Öğrenciler için sınavlara yönelik motivasyon sağlamak amacıyla gerçekleştirilen seminerde, yönlendirici güç sağlayan kararlar almanın ve bu kararların devamlılığının önemi, sınavların hayatımızın önemli bir parçası olmasına rağmen sadece birer ölçme aracı olduğu ve gerçek potansiyelimizi yansıtmadığı, hedeflerimize ulaşmak için bugün atılan her adımın, sınav başarılarına giden yolda bir ilerleme olduğuna değinildi.

Seminerde ayrıca konuşmacılar tarafından, sınav stresiyle başa çıkmanın ve bu stresi motivasyona çevirmenin gelecekteki başarılara olan etkisi vurgulanarak her sorunun bir çözüm ürettiği ve hatalardan ders çıkarılarak yola devam edilmesi gerektiği belirtildi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN