Üniversitemiz Ev Sahipliğinde ‘Aydın Siber Güvenlik Kampı’ Etkinliği Başladı

20.11.2023
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ), BTK Akademi ve Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM) iş birliği ile 20-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Aydın Siber Güvenlik Kampı’, Üniversitemiz ev sahipliğinde 20 Kasım 2023 tarihinde başladı.

BTK Akademi bünyesinde gerçekleştirilen ve farklı üniversitelerden öğrencilerin de katılım gösterdiği kampta; siber güvenlik alanında temel kavramlar, siber tehditler ve saldırılar, siber güvenlik önlemleri, siber güvenlik araçları ve teknikleri gibi konular hakkında bilgi verilecek. Eğitimler sayesinde öğrencilerin siber güvenlik alanında gelişimleri ve kariyer yapabilmeleri hedefleniyor.

Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleşen Siber Güvenlik Kampı, 3 gün boyunca devam edecek.