Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Üniversitemiz Erzurum’da Sağlıkta Araştırma Yöntemleri Kursu Verdi

25.07.2018
Halk Sağlığı Uzmanları Derneği (HASUDER) adına gerçekleştirilen “Sağlıkta Araştırma Yöntemleri Kursu” Erzurum Atatürk Üniversitesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı’nın talebi üzerine Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü ve Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü ev sahipliğinde Üniversitemiz Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı tarafından Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü Yıldızkent Eğitim Salonu’nda 10-12 Temmuz 2018 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Sağlıkta Araştırma Kursu, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı tarafından Prof. Dr. Pınar Okyay koordinatörlüğünde 2013 yılından beri sürdürülmekte olan beş günlük Sağlıkta Araştırma Kursunun üç günlük kısa formu olarak düzenlendi. Kurs, sağlık alanında araştırma yapan herkes için sağlık araştırmalarında gerekli temel kavramlar, araştırma tipleri, araştırma ve yayın süreçleri ile araştırmada gerekli istatistik bilgi ve becerisini kazandırmaya yönelik gerçekleşti.

Kursta eğitici olarak Prof. Dr. Erdal Beşer, Prof. Dr. Pınar Okyay ve Prof. Dr. Filiz Abacıgil ile yardımcı eğitici olarak Araş. Gör. Dr. Ferhat Yıldız görev aldı.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN