Üniversitemiz “Eğitim ve Kariyer Fuarı”nda Tanıtıldı

10.04.2018
Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği Üniversitemiz Spor ve Kültür Salonu’nda düzenlenen fuara, 12’si vakıf 4’ü devlet üniversitesi olmak üzere toplam 16 üniversite katıldı.

Öğrencilere, fuara katılan üniversite yetkilileri, Üniversiteleri ve bölümleri hakkında bilgiler verdi.

Fuarın açılışına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan; Nazilli’den Çine’ye il genelindeki tüm liselerin fuarda üniversiteleri tanıma fırsatı bulacaklarını söyleyerek “Gençlerin geleceklerini belirlerken üniversitelerle yaptıkları bu temaslar çok önemli. Artık öğrenciler bilinçli, gençler ne istediğini bilerek üniversite tercihlerini yapıyorlar. Bu tür fuarları üniversitelerin kendilerini tanıtma fırsatı bulması açısından son derece değerli buluyorum.” dedi. Liseli öğrencilerle sohbet edip Üniversitemiz hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Bircan, fuara katılan üniversitelerin stantlarını da ziyaret etti.