Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

09.02.2016
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi 2015-2016 Güz Yarıyılı Akademik Kurul toplantısı 8 Şubat 2016 tarihinde Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit BİRCAN, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Recai TUNCA, Prof. Dr. Törün ÖZER, Prof.Dr. Mustafa Ali SARILI ,Genel Sekreter V. Yrd. Doç. Dr. Mustafa ASLAN, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcıları ve Fakülte personelleri katıldı.

Toplantıda güz yarıyılı değerlendirilerek, Eğitim Fakültesinin ihtiyaç ve projeleri dile getirildi. Rektörümüz Prof. Dr. BİRCAN,Üniversitemizde gerçekleştirilen akademik, idari ve fiziki yenilikler hakkında bilgi vererek, Eğitim Fakültesinin talepleri konusunda değerlendirmelerde bulundu. Toplantı, akademik personelin görüşlerini aktarmasıyla sona erdi.