Üniversitemiz Edebiyat Topluluğundan Kitap Toplama Kampanyası

26.02.2016
Üniversitemize “Başarı Bedel İster” adlı konferansı vermek üzere gelen Prof.Dr Nurullah Genç ile Rektörümüz Prof.Dr Cavit Bircan, Merkez Kütüphane önünde “Geleceğimizi Topluyoruz” adlı kitap toplama kampanyası için açılan standı, 24 Şubat 2016 tarihinde ziyaret etti.

Kitap toplama kampanyası ile Batman ve Mardin’de iki ilkokula kitap yardımında bulunmayı hedeflediklerini ifade eden ADÜ Edebiyat Topluluğu Başkanı Eyyüp Altınışık, “Geleceğimizi Topluyoruz” kampanyası kitaba ulaşma noktasında sıkıntıları olan öğrencilerimize fırsatlar tanıyacak. Bunun çok önemli bir bilinç oluşturacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Prof.Dr Nurullah Genç, kitabın okuyanın dünyasını genişletip, farklı ufuklara açılmasına fırsat tanıdığına vurgu yaparak böyle faydalı kampanyaların devam etmesini temenni etti.